• Kiezen voor klanten en regio’s

  Aanspreekbaar zijn betekent ook dichtbij zijn, in de buurt opereren. Daarom kiest Gebr. Kok voor werken in regio’s. Het biedt klanten de zekerheid en het vertrouwen van een lokale partner. Wij gaan niet voor korte relaties.
  Niet voor onze klanten en zeker niet voor onze samenwerking met andere partners.

 • De wensen van de klant centraal

  Onze diensten brengen we in overeenstemming met de wensen en mogelijkheden van de klant. Met ons allround inzicht kunnen wij snel, flexibel, efficiënt en vakkundig een passend antwoord geven op vragen.

  Onze mensen zijn persoonlijk betrokken en aanspreekbaar. Wij investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers zodat zij in onze klanten kunnen investeren. Wij zijn te allen tijde aanspreekbaar voor onze klanten. Dat zorgt voor een wederzijds vertrouwen en een prettige werkrelatie.

 • Maatschappelijke betrokkenheid

  Wij staan als aannemersbedrijf midden in de maatschappij. Samen leven, werken en wonen. In die maatschappij willen wij graag investeren. Wij laten dit zien in onze sobere maar duurzame stijl van ondernemen en continueren deze stijl in onze diensten. Wij bouwen het goed, of we bouwen niet.

  Tevens sponsoren wij diverse doelen, stichtingen en het verenigingsleven in de regio. Als fervent sporters zijn wij daarnaast sponsor van diverse heren- en dameselftallen van de lokale voetbalvereniging DVC’26. Verder is Gebr. Kok mede-organisator en sponsor van de Stichting Wielerpromotion Montferland.

 •